Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

office@bdf.ba

+387 33 866  219

BosnianDutchEnglishSwedish

BDF na susretu predstavnika/ca timova za projekt “We grow together” u Holandiji

Organizacija One World Citizens iz Vlijmena (Holandija) je već nekoliko godina nositelj projekta “We Grow Together” koji se primarno fokusira na aktivizam mladih i stvaranje pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama, posebno na polju klimatskih promjena, zaštite okoliša i razvijanja poduzetničkog duha među mladima u skladu s prinicipima Ciljeva održivog razvoja (SDGs).

Fondacija je partner projekta, zajedno s Osnovnom školom iz Srednjeg, koja će raditi sa svojim učenicima i učenicima na prepoznavanju problema i kreiranju aktivnosti koje će pomoći učenicima u osnaživanju vlastitih kapaciteta, ali i zajednice u kojoj žive.

S ciljem pripreme projektnih timova organiziran je susret predstavnika i predstavnica iz deset zemalja među kojima je i Bosna i Hercegovina. Alen Gudalo, projektni koordinator Fondacije, predstavljao je našu organizaciju na susretu koji se održao od 10. do 15. marta/ožujka u Vlijmenu. Tijekom susreta predstavnici timova dobili su informacije o razvoju projektnih aktivnosti, online i live aktivnostima, a voditeljica organizacije One World Citizens, Monique van Dam, je predstavila nadolazeće projekte i prostoru za razvoj suradnje.

Projektni timovi će nastaviti svoj rad već tijekom travnja/aprila kada se očekuje i prvi susret svih predstavnika uključujući i mlade iz deset zemalja koji će raditi na svojim aktivnostima u lokalnim zajednicama.

No Comments

Post a Comment