Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

office@bdf.ba

+387 33 866  219

BosnianDutchEnglishSwedish

Fondacija Boris Divković predstavljena na programu ELF Studio Europe

Mjesec april bio je u znaku razvoja suradnje i umrežavanja projektnih menadžera i koordinatora iz četrnaest europskih zemalja koji su bili dio programa Studio Europe koji podržava Europski liberalni forum (ELF), a organizira ga VVD International iz Nizozemske.

Fondaciju Boris Divković predstavljao je projektni koordinator Alen Gudalo na online susretima te live sesiji koja je održana od 20. do 23. aprila/travnja u Pragu (Češka).

Ovaj program primarno je namijen razvoju kapaciteta liberalnih organizacija i fondacija te osnaživanju mladih profesionalaca koji rade u sektoru projektnog menadžmenta. Poseban fokus je stavljen na prepoznavanju izazova s kojima se susreću ove organizacije u 21. stoljeću te razumijevanju političke participacije, uključenja mladih i razvoju aktivizma u postojećim ekonomskim i geo-političkim realnostima.

Također, tijekom treninga učesnici su dobili trening o temeljima međunarodne suradnje, upravljanju društvenim mrežama kao i konsultacije o razvoju karijere.

Tijekom susreta predstavljene su aktivnosti i projekti koje realizira Fondacija Boris Divković u Bosni i Hercegovini i regiji Zapadnog Balkana te mogućnostima razvoja novih projekata i umrežavanja Fondacije s partnerima širom Europe.

Zahvaljujemo se Europskog liberalnom forumu i VVD International na pozivu kao i organizaciji susreta za članove/ice i timove projektnih timova.

 

 

No Comments

Post a Comment