Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

office@bdf.ba

+387 33 866  219

BosnianDutchEnglishSwedish

We grow together, april 2016, Eindhoven

U periodu od 15. do 25. aprila izabrane učesnice i učesnici programa We grow together boravit će u Eindhovenu (Nizozemska) gdje će učestvovati na prvom modulu projekta koji organizuje Fondacija Boris Divković u partnerstvu sa nizozemskom organizacijom One World Citizens. Tema prvog modula je društveno poduzetništvo za mlade. Tokom treninga učesnici i učesnice će se baviti kreiranjem plana kako putem poduzetništva doprinijeti boljem životu i budućnosti mladih u Evropi kao i kako razviti poduzetništvo među omladinom u matičnim državama. Program ima internacionalni karakter budući da su zemlje učesnice u ovom  programu Nizozemska, Bosna i Hercegovina, Irska, Rumunija i Mađarska.

Kako Fondacija Boris Divković u svom programu djelovanja ima za cilj osnaživanje položaja i egzistencije mladih ljudi putem odgovornih politika, ovim projektom želimo podržati mlade ljude iz Bosne i Hercegovine koji imaju priliku da kreiraju svoje vlastite poduzetničke ideje i da uz podršku i nadzor partnera rade na omladinskom poduzetništvu.

No Comments

Post a Comment