Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

office@bdf.ba

+387 33 866  219

BosnianDutchEnglishSwedish

BDF tim na treningu projektnog menadžmenta u Briselu

Fondacija Boris Divković užurbano se priprema za realizaciju niza aktivnosti koje su planirane za mlade tijekom ove godine, a značajan dio projekata bit će realiziran u suradnji s međunarodnim partnerima.

Kako bi se osigurala što kvalitetnija priprema projekata, članovi našeg tima, Alen Gudalo (projektni koordinator) i Harisa Bojčić (projektna asistentica) sudjelovali su na treningu projektnog menadžmenta za organizacije koje su članice Europskog liberalnog foruma (ELF) u Briselu.

Treninzi su održani 9. i 16. februara/veljače gdje su se članovi BDF tima susreli s predstavnicima drugih organizacija te kroz interaktivni trening dobili informacije o provedbi aktivnosti, vođenju svih faza projekta, od planiranja do implementacije te na kraju izvještavanja.

Ovaj trening potvrda je nastavka uspješne suradnje Fondacije Boris Divković i Europskog liberalnog foruma koji i tijekom ove godine podržava aktivnosti Fondacije.

Fondacija Boris Divković je od 2019. godine punopravna članica Europskog liberalnog foruma kao jedina organizacija iz Bosne i Hercegovine koja je članica ove mreže.

No Comments

Post a Comment