Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

office@bdf.ba

+387 33 866  219

BosnianDutchEnglishSwedish

Fondacija Boris Divković na treningu za članove/ice projektnih timova u Varšavi

Uz podršku Europskog liberalnog foruma i organizacije Polska Association, naša Fondacija bila je predstavljena na dvodnevnom treningu pod nazivom “Tell me your story” koji je okupio članove/ice projektnih timova iz deset europskih zemalja. Fondaciju Boris Divković predstavio je projektni koordinator Alen Gudalo.

Program “Tell me your story” predstavlja platformu koja omogućuje liberalnim organizacijama i timovima da razmijene iskustva i najbolje prakse u borbi protiv populizma i nacionalizma kroz koncept data storytelling-a te jačanju vidljivosti projekata i aktivnosti organizacija koje su bile dio ovog treninga.

Data storytelling predstavlja metodologiju komuniciranja koja se kreira za specifičnu publiku koristeći primarno digitalne alate za predstavljanje misije organizacija i njihovih projekata. Data storytelling omogućuje adekvatnije korištenje ogromnog broja podataka koji su na raspolaganju, ali i bolje razumijevanje potreba onih kojima su projekti namijenjeni.

Osim treninga Fondacija Boris Divković imala je priliku upoznati se s radom organizacije Polska Association koja je okupila članove/ice projektnih timova na treningu u Varšavi.

Zahvaljujemo se Europskom liberalnom forumu i Polska Association na organizaciji treninga.

No Comments

Post a Comment